Biroul de acasaIn 2001, dirigu’ m-a convins, dupa multe insistente si niscaiva santaj emotional, sa fac impreuna cu Ana, colega mea de banca din liceu, site-ul clasei a X-a Beeee. A iesit albastru, cu butoane sub forma de norisori pe toate partile si continut in mijloc. De-aici si pana la site-ul liceului a fost doar un singur pas.

Am renuntat la briz-briz-uri si ne-am concentrat pe continut. Am organizat prima lansare din viata noastra cu presa si invitati. Voci tremurande, genunchi inmuiati, dar una peste alta a iesit bine. Ne-am ales cu o colaborare cu ziarul Cotidianul si cu un prieten drag chiar si dupa atata timp – Dan Mircea Cipariu.

Au urmat site-ul festivalului „Ziua Adolescentului” facut pentru George Mihaita, mai multe site-uri culturale, premiul special GreenPixel la InfoEducatia si un soft educational de info care a catigat prima editie a „Cupei Siveco”. Cu aceasta ocazia am mers pentru prima oara la un targ international si am vazut ce diferenta mare este intre noi si strainatate. Mai ales de atitudinea. Si s-a terminat liceul.

eu, Ana, una bucata strain, dirigu'

In primul an de facultate m-am angajat ca redactor la ComputerWorld pentru a avea bani de buzunar si, in acelasi timp, mi-am deschis cu Ana firma. Insightful Solutions. Da, stiu, un nume mai complicat de pronuntat nu cred ca gaseam 🙂

O vreme le-am facut pe toate in paralel: facultate, lucru, firma. La un moment dat am renuntat la firma si m-am mutat in alt departament. De fapt s-a creat special un departament de online cu un singur angajat: eu. Am programat vreo opt luni, dupa care am fost promovata ca Online Manager si am inceput sa-mi construiesc o echipa. Online n-am prea avut ocazia sa fac asa cum mi-as fi dorit eu sa fac, dar am pus umarul la doua proiecte foarte dragi: Scoala de vara PC World Technology tour si DevWorld. Pe ultimul l-am coordonat si pot sa spun ca e cea mai frumoasa amintire din perioada IDG.

Acum schimb lumea la bookblog.ro, fur meseria cat pot de mult de la Andrei si ma ocup, impreuna cu Iulia, de blogul de calatorii viajoa.ro. Am in plan preluarea unui proiect interesant de turism si lansarea catorva aplicatii online foarte legate de calatorii. Cum altfel? Deci stati pe aproape.

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

et cetera
%d blogeri au apreciat asta: